Prijavite se na Jesensku biciklijadu!

Prijavite se na Jesensku biciklijadu!
Sve novosti
Bicikliranje 27.08.2024

Turistička zajednica područja Srce Međimurja (bivša TZO Nedelišće) poziva Vas na tradicionalnu Jesensku biciklijadu sada pod nazivom "Stazama Srca Međimurja".

Datum, mjesto i vrijeme okupljanja

Ovogodišnja Jesenska biciklijada održat će se u nedjelju 8. rujna 2024. godine sa startom u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma Fazan u Nedelišću.

Okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće uz kotizaciju 5 € već od 9:00 sati.

Dionice staze, punktovi za osvježenje

Sudionici mogu birati između tri rute u dužini od 22, 36 i 50 km. Prve dvije staze su ravničarske i lagane zahtjevnosti,

a namijenjene su svim uzrastima, dok je treća namijenjena biciklistima koji vole izazove brežuljkastog dijela Međimurja te prolaze i putevima Općina Gornji Mihaljevec i Sveti Juraj na Bregu.

Djeca do 16 godina obavezno moraju imati kacige.

Osigurana je i okrjepa za sve sudionike na punktovima u Slakovcu kod Čige, Gornjem Hrašćanu kod Stare kovačnice, Gornjem Mihaljevcu kod Sportskog parka Mladost te u Pleškovcu kod Kreativno edukacijskog centra Murai. 

Cilj svih ruta je u dvorištu Lovačkog doma “Fazan” u Nedelišću gdje je za sve sudionike pripremljen ručak i osvježenje.

Prijavnica

Svi navedeni podaci bit će pohranjeni samo u svrhu prijavnice.
Provjerite našu Politiku privatnosti za više informacija.
Uspješno ste poslali prijavnicu! Odgovorit ćemo Vam u što kraćem mogućem roku.
Hvala na razumijevanju!
Istraži više!

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam