Vincekov pohod na naš način

Vincekov pohod na naš način
Sve novosti
Pješačenje 27.11.2023

Volite prirodu, pješačenje i tradicionalna događanja? Ne smeta vam ni hladan povjetarac, ni pahulje u zraku, škripa snijega pod nogama?

Ni vjetar, ni snijeg ne mogu nam ništa

Volite prirodu, pješačenje i tradicionalna događanja? Ne smeta vam ni hladan povjetarac, ni pahulje u zraku, škripa snijega pod nogama? Onda je „Vincekov pohod“ u organizaciji TZO Nedelišće nešto što morate upisati u vaš kalendar. Tradicionalno okupljanje započinje u Macincu gdje je osiguran dovoljan broj parkirnih mjesta za sve.

Očekuje vas vruće kuhano vino, domaći kolači i slanine na kruhu

Za dobar doček očekuje vas vruće kuhano vino, domaći kolači i slanine na kruhu da dobijete snage. Dobro se obucite, na noge stavite toplu obuću i pohod može krenuti. Pred vama je staza od oko 8 km, a za dobru atmosferu pobrinut će se uvijek raspoložena ekipa. Nakon šetnje u zavjetrini šume očekuje vas pauza i okrjepa u Gornjem Mihaljevcu.

Napunili ste baterije i nastavljate hod do Vinske kuće Dvanajščak - Kozol. Kako bi se dobro ugrijali, na destinaciji vas očekuje kuhano vino i bogata vinska karta, a da bi unijeli i dašak tradicije očekuje vas tradicionalna ceremonija za početak radova u vinogradima i kulturno umjetnički program uz zvuk tambura. Po završetku programa vaš put se nastavlja do Društvenog doma u Dragoslavcu gdje vas očekuje topla dvorana, tamburaši, domaće vino i kobasice. Nakon što ste zadovoljili svoja nepca, odmorili se, možda zaplesali i zasigurno nešto otpjevali, čeka vas povratak kući organiziranim autobusom. Ako pak vas put vodi dalje, tog su dana svi podrumi na međimurskoj vinskoj cesti otvoreni i zasigurno ćete pronaći mjesto za sebe.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam